Implementatie Specialist IT

Functieomschrijving

Vind je het leuk om klanten mee te nemen in het ontdekken en begeleiden in een nieuw pakket? Ben jij degene die onze klanten en een warm welkom kan geven en zorgt dat ze snel en goed gebruik kunnen maken van onze dataoplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. 


De functie
Als Implementatie medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klant tijdens het hele implementatieproces.  Je signaleert knelpunten en acties die te lang blijven liggen, en je hebt voldoende technische kennis om achterliggende systemen te begrijpen en de interactie tussen verschillende systemen te doorgronden. In de gesprekken met de klant registreer je de commerciële kansen. Samen met je teamleden kijk je naar productverbeteringen en geef je trainingen aan je klanten.


Het Team

Je komt te werken in een team van enthousiaste collega`s die passie hebben voor onze dataoplossingen en de klant. 

Je wordt verantwoordelijk voor het implementeren van onze verschillende dataoplossingen. We ondersteunen de klant met o.a. CRM toepassingen en brengen hem daarmee in contact met zijn klanten en aan de andere kant zorgen we er voor dat de data in zijn systemen up to date is en “gewassen”. Binnen het team pak je zelfstandig de zaken en je verantwoordelijkheid op. Je staat open voor feedback maar je schuwt niet dit ook te leveren zodat we als team kunnen groeien. Het is een jong team dat uitkijkt naar jouw komst en rekent op jouw enthousiasme en bijdrage aan het gezamenlijke resultaat. Ben jij de enthousiaste medewerker die niet terugdeinst voor uitdagingen en je collega’s graag meeneemt in jouw commerciële ideeën, dan ben jij degene die wij zoeken!

Vereisten

Je hebt:

 • Een proactieve werkhouding en bent collegiaal;
 • Een zelfstandige werkhouding en bent goed in staat op prioriteiten te stellen;
 • Ervaring/Affiniteit met informatisering in een commercieel landschap;
 • Een minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in een B2B werkomgeving;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Wij bieden jou:


 • Een goed maandsalaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, 24; vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om 36 of 40 uur te werken;
 • Korting van 50% op Bovemij verzekeringen;
 • affiniteit met de mobiliteits branche
 • Een opleidingsbudget voor werkgerelateerde cursussen.

Meer over ons

Wij specialiseren ons de ondersteuning van het mobiliteitsnetwerk met slimme processen en intelligente dataoplossingen. Dit mobiliteitsnetwerk bestaat uit meer dan 10.000 bedrijfsvestigingen in de Nederlandse mobiliteitssector. RDC is dé autoriteit als het gaat om betrouwbare en gedetailleerde inzichten in de marktontwikkelingen binnen deze sector. We werken met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland en beschikken over een database met 10 jaar historie waarop online realtime allerlei analyses mogelijk zijn. RDC heeft 170 medewerkers en is in de afgelopen jaren met meer dan 20% gegroeid.

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je CV naar onze Corporate Recruiter , Nina Petkovic, hier. Nog vragen? Bel dan even met haar. Nina is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06-57881471.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.